• 021 - 22689288
  • 021 - 66439711
  • info@hanibal.ir

این ویزا مجوز ورود به حوزه شنگن است که از ۲۶ کشور تشکیل شده که پیمان شنگن را پذیرفته اند. ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و چهارتای دیگر عضو منطقه تجاری آزاد اروپا ” ایسلند، لیختن اشتاین، نروژ و سوئیس ” هستند. ویزای شنگن بخش گسترده ای از اروپا را دربر میگیرد؛ به جز بریتانیا، رومانی، کرواسی، قبرس و ایرلند که هنوز به پیمان شنگن نپیوسته اند. متقاضی ورود به حوزه شنگن می تواند از یکی از کشورهای زیر ویزا دریافت کند و پس از آن مطابق تاریخ اعتبار ویزا و قوانین موجود در کل محدوده شنگن سفر نماید. ورود مسافر باید به کشور صادر کننده ویزا و بیشترین مدت اقامت وی نیز در آن کشور باشد.

 

لیختن اشتاین

لوکزامبورگ

مالت

هلند

نروژ

سوئیس

فنلاند

فرانسه

آلمان

یونان

سوئد

لهستان

پرتغال

اسلواکی

اسلونی

اسپانیا

مجارستان

ایسلند

ایتالیا

لتونی

لیتوانی

 اتریش

بلژیک

جمهوری چک

دانمارک

استونی


اتریش

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت هانی بال استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا (تور اتریش) باشد.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت ایران آنکارا می باشد.
تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.
همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر)
گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)
فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت) مانند بیمه هایی که به همراه تور اتریش ارائه می شود.
رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد.
مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی : پرینت حساب ۶ ماه اخیر به همراه برگه تمکن مالی به زبان انگلیسی. (ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.)
در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود (تور اتریش)، ارائه دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.
مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد.
هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان) هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.

کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

 

حضور کلیه افراد متقاضی (حتی فرزندان زیر ۱۲  سال) نیز طی روز مصاحبه الزامی می باشد.
همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف می باشند)
سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت بوده و اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت سفارت پس از مدتی شما را صدا زده  و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد. ( اسم شما از قبل در لیست متقاضیان آن روز وارد گردیده.)
صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل فوق خودداری کرده و یا حین ورود خاموش نمایید.
به رغم نوع درخواست (توریستی)، تسلط به برنامه فردی اشخاص مورد اصلی مصاحبه و با هدف ” شناخت از هدف سفر شما” انجام می پذیردکه دانستن مطالب ذیل از الزامات در این خصوص می باشد:

 

تور تضمینی اتریش – (۴ شب و ۵ روز)

شامل ۳ گشت شهری کامل و اقامت در هتل ۴ ستاره لوکس

امکانات :
اقامت در هتل ۴ ستاره لوکس واقع در مرکزی ترین نقطه شهر وین همراه با صبحانه
استفاده رایگان سرویس حمل و نقل شهری (قطار، مترو، اتوبوس) برای تمامی مدت سفر
بسته خوش آمد گویی شامل سیم کارت ۴G و نقشه راهنمای گردشگری
امکان ادامه مسیر در اروپا؛ تا ۲ کشور و هر یک حداکثر به مدت ۴ روز (صرف اقامت در هتل)
ویزای شنگن برای تمامی طول مدت سفر در اروپا

هلند

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور هلند را دارند می توانند از خدمات ویزای هلند در شرکت هانی بال استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت هانی بال می باشد.
تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.
حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور هلند بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

فرانسه

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور فرانسه را دارند می توانند از خدمات ویزای فرانسه در شرکت هانی بال استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت هانی بال می باشد.
حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور فرانسه بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان فارسی باشند.
همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

ایتالیا

متقاضیانی که قصد سفر به کشورهای حوزه ی شنگن را داشته و تمایل دارند ورود آنها از کشور ایتالیا باشد می توانند از خدمات ویزای تضمینی ایتالیا استفاده کنند. شایان ذکر است متقاضیان ویزای ایتالیا می بایست دارای مدارک شغلی کامل، سند مالکیت و موجودی حساب مکفی جهت تامین هزینه های سفر خود باشند.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت هانی بال می باشد.
ترجمه کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی باشد.
پرداخت ۶۰ یورو در روز مصاحبه به عهده متقاضی می باشد.
پرینت ۳ ماهه حساب بانکی و تمکن مالی باید به زبان انگلیسی از بانک تهیه گردد.
وقت سفارت متقاضی یک تا دو هفته بعد از تاریخ درخواست خواهد بود.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۶میلیون ریال کسر و مابقی مسترد می گردد.
پس از صدور ویزا ۵۰ میلیون تومان ضمانتنامه بانکی به ازای هر نفر دریافت خواهد شد.

سوییس

متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور سوئیس را دارند می توانند از خدمات ویزای سوئیس در شرکت هانی بال استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا باشد.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت هانی بال می باشد.
حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور سوئیس بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
وتمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان انگلیسی ترجمه شود.
همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۵/۰۰۰/۰۰۰ ریال از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

ایرلاین ها

به عضویت خبرنامه بپیوندید
کليه حقوق اين سايت متعلق به سایت هانیبال می باشد | 1395-1396