• 021 - 22689288
  • 021 - 66439711
  • info@hanibal.ir

ویزای انگلستان هانی بال

ویزای انگلستان ، دیگر رویا نیست ویزای انگلستان چندین مدل می باشد که ما در زیر سعی میکنیم در زیر به تفصیل در مورد انها توضیح بدهیم. و شما را در جهت گرفتن ویزای انگلستان بی واسطه یاری کنیم.

بزرگترین کشور بریتانیا ، انگلستان و لندن پایتخت آن محسوب می شود . از 60میلیون نفری که درکل بریتانیا زندگی می کنند که حدودا 50 میلیون انها در انگلستان زندگی می کنند . لندن با 6 میلیون جمعیت بزرگترین پایتخت اروپا به حساب می آید . زبان اصلی انها انگلیسی است اما در سرتاسر بریتانیا از ولز و اسکاتلند تا ایرلند و انگلستان هزاران گویش مختلف وجود دارد همچنان انگلستان برای کسانی که به ساحل و دریا علاه مند هستند خوب است که بداننداین کشور دارای کیلومترها مرز ساحلی می باشد.

همه ساله تعداد بسیار زیادی از مردم به دلایل مختلف به انگلستان سفر می کنند و هر گونه سفر به انگلستان به هر دلیلی نیازمند دریافت ویزای انگلستان از این کشور همراه خواهد بود .
دو سازمان در انگلستان مسئول رسیدگی به ویزای انگلستان هستند یکی اداره ی هویت و گذرنامه بریتانیا , که وظیفه این سازمان صدور ویزای انگلستان برای متقاضیان است و دیگری اژانس مرزبانی بریتانیا , که این اژانس کار بررسی تقاضای پناهندگی مهاجرت به انگلستان را بر عهده دارد.

شرایط دریافت ویزای انگلستان

از سال 2011 تا امروز کشور انگلیس نسبت به صدور ویزای انگلستان برای ایرانیان سختگیری های بیشتری انجام می دهد و این سخت گیری ها باعث می شود که دریافت ویزای انگلستان پیچیده تر بشود و متقاضیان را برای دریافت وقت سفارت و ویزای انگلستان دچار مشکل کند.

شرایط دریافت ویزای انگلستان به این ترتیب است :

  • حداقا دو ویزای معتبر (ویزای شنگن و ویزای ژاپن درصد موفقیت را بالا خواهند برد)
  • سند ملکی معتبر و با ارزش
  • داشتن مدارک شغلی قوی که نقش بسیار مهمی در دریافت ویزای انگلستان دارد.
  • وجود حداقل 100 میلیون در حساب بانکی در حساب کوتاه مدت
  • ویزای ریجکتی از کشوری نداشته باشند.

مدارک لازم برای اخذ ویزای انگلستان

مدارکی که متقاضی به سفارت ارائه می دهد یکی از مهمترین عوامل در موفقیت برای درخواست ویزای انگلستان است . هرگونه مغایرت و تناقض در مدارک ارائه شده به راحتی می تواند موجب ریجکت ویزای انگلستان بشود و شاید تا چند سال به ممنوع الورودی آن شخص به کشور انگلستان بیانجامد.

  • کپی فرم آنلاین درخواست ویزای انگلستان
  • ترجمه شناسنامه به همراه اصل آن
  • ارائه اصل سند ازدواج به همراه ترجمه آن (در صورت تاهل)
  • پاسپورت جدید با حداقل ۶ ماه اعتبار بعلاوه پاسپورت‌های قدیمی
  • دو قطعه عکس تمام رخ در سایز ۵/۴ * ۵/۳
  • پرینت حساب بانکی ۶ ماه گذشته
  • نامه تمکن مالی از بانک
  • کپی سند ملکی
  • ترجمه مدارک کامل شغلی همچون جواز کسب و یا گواهی اشتغال
  • واچر هتل مهم اقامت در انگلیس در صورت نداشتن دعوتنامه
  • رزرو بلیط رفت و برگشت به انگلیس

نکته : در صورت داشتن دعوتنامه معتبر از انگلیس مدارک زیر نیز باید در پرونده وجود داشته باشد

  • اصل و کپی دعوتنامه
  • مدارک هویتی شخص دعوت کننده
  • مدارک پرداخت مالیاتی و قبض شخص دعوت کننده در انگلیس
  • آخرین فیش حقوقی فرد دعوت کننده

مراحل درخواست ویزای انگلستان

نخستین گام برای درخواست ویزای انگلستان ، پرکردن فرم انلاین ویزای انگلستان است. مراحل درخواست ویزای انگلستان به شرح زیر است :

  • ورود به سامانه دریافت ویزای انگلستان و دریافت حساب کاربری
  • انتخاب نوع ویزای انگلستان
  • تکمیل فرم آنلاین ویزای انگلستان
  • گرفتن وقت سفارت انگلستان در تهران، امارات و یا ترکیه
  • پرداخت آنلاین هزینه درخواست آنلاین ویزای سفارت انگلستان
  • حضور در سفارت در روز تعیین شده، ارائه مدارک و انجام انگشت نگاری

مدت زمان صدور ویزای انگلستان

بنابر اعلام سایت رسمی سفارت انگلستان ، مدت زمان صدور ویزای انگلستان تقریبا 20 روز طول می کشد اما به دلیل ازدحام و ترافیک در صدور ویزای انگلستان تقریبا 15 الی 20 روز می بایست به تعداد روزهای بالا اضافه کنید که در صورت کامل بودن مدارک متقاضی و نبودن مشکلی حدود 40 الی 50 روز به طول می انجامد.

مدت اعتبار ویزای انگلستان

ویزای انگلستان به سه صورت صادر می گردد شش ماهه ، یکساله و پنج ساله

انواع تقاضا برای اخذ ویزای انگلستان یا مهاجرت و پناهندگی عبارتند از :

  • اجازه ی تحصیل برای ویزای انگلستان
  • اجازه ی کار برای ویزای انگلستان
  • اجازه اقامت برای ویزای انگلستان

ساکنان و افراد کشورهای اتحادیه اروپا می بایست سه ماه بعد از ورود خود به انگلیس تقاضای مجوز اقامت نمایند ،اما افرادی که خارج از اتحادیه اروپا زندگی می کنند باید قبل از ورود به کشور انگلیس از طریق سفارتخانه های انگلیس نسبت به اخذ ویزای انگلستان اقدام کنند.

ویزای کار انگلستان

یکی از روش های مهاجرت به انگلیس از طریق کار می باشد. اما گرفتن این نوع ویزای انگلستان دارای مشکلات بسیاری است و همچنین ویزای انگلستان برای کار به 3 دسته تقسیم می شود:

  • TIER 1 ویزای نخبگان خارجی موسوم به
  • TIER 2نیروی متخصص خارجی موسوم به ویزای
  • یا TIER 5 نیروی جوان خلاق ، ورزشی و ... موسوم به ویزای

TIER 1نخبگان خارجی یا ویزای

انگلیس که نوعی ویزای کار بلند مدت به حساب می اید ، به 4 دسته تقسیم می شود : TIER 1 ویزای

  • کارافرینان
  • فارغ التحصیلان کارافرین
  • سرمایه گذاران
  • و استعدادهای نخبه تقسیم می شود.

TIER 2 اشخاص متخصص خارجی یا ویزای انگلستان که به نوعی محبوب ترین نوع ویزای کار انگلستان نیز محسوب می شود.

ویزای TIER 2

این نوع ویزای انگلستان نوعی ویزای بلند مدت و دائمی این کشور است که ویژه مهارت های خاص در نظر گرفته شده است.این ویزا نیز خود به چهار دسته تقسیم می شود :

  • ویزای کار عمومی
  • ویزای انتقال داخلی شرکت
  • ویزای ورزشکاری
  • و ویزای مبلغان دینی

TIER 5برای جوانان ورزشکار ، خلاق و ... یا ویزای انگلستان اخرین نوع از انواع سه گانه ویزا کار در انگلیس می باشد.

TIER 5 ویزای

نوعی ویزای موقت کاری در انگلیس مخصوص جوانان خلاق در زمینه های ورزشی ، خیریهTIER 5 ویزای و ... است.

بر اساس اخرین اطلاعیه های وزارت کار در انگلیس ، در حال حاضر روش های مهاجرت به انگلیس براساس سیستم امتیاز بندی محاسبه می شوند و افراد متقاضی می بایست برای واجد شرایط شدن جهت کار در انگلیس و اخذ ویزای انگلیس باید امتیازات زیر را کسب کنند.

مدرک زبان انگلیسی (ایلتس) : دانش بالای زبان انگلیسی و کسب نمره بالا در ازمون ایلتس به تنهایی باعث می شود که شما در سیستم امتیاز دهی 10 امتیاز دریافت کنید.

پیشنهاد شغلی : شما زمانی که برای ویزا اقدام می کنید در صورت داشتن پیشنهاد شغلی از یکی از شرکت ها یا موسسات انگلیسی ، این قضیه باعث می شود که به شما 30 امتیاز تعلق بگیرد.

درامد : زمانی که برای کار قصد مهاجرت به انگلیس را دارید بهتر است این نکته را مدنظر قرار دهید که هرچه درجه شغلی شما بالاتر باشد میزان حقوق شما بیشتر باشد امتیاز بیشتری برای شما قائل می شوند (تا 20 امتیاز) و شما باید این نکته را نیز در نظر بگیرید که میزان دریافتی شما نباید کمتر از 21000 پوند در سال باشد.

تمکن مالی : شخصی که به جهت ویزای کاری انگلیس اقدام می کند میبایست از لحاظ مالی دارای شرایط مناسبی باشد و قادر باشد هزینه های خود را برای یک دوره 90 روزه در انگلیس به صورت موجودی حساب بانکی ارائه دهد. موجودی بانکی نباید از 1000 پوند کمتر باشد تا بتواند به وزارت کار کشور انگلیس ثابت کند که این شخص توانایی تامین مخارج اصلی خود از قبیل خوراک ، پوشاک و مسکن را در طی یک دوره 90 روزه داراست.

البته در مواردی خاص به این مورد نیازی نیست و ان زمانی است که کارفرمای انگلیسی تمامی هزینه ها را متقبل شده باشد و این موضوع را دقیقا در دعوت نامه شغلی که برای شما می فرستد ذکر کرده باشد. در این مورد نیازی به ارائه حساب بانکی نیست.

تویزای تحصیلی در انگلستان

TIER 4 تحصیلی یا ویزای

ویزای تحصیلی یکی دیگر از محبوب ترین راه های مهاجرت به انگلیس است

شاید بتوان گفت بهترین نوع ویزا برای سفر به انگلیس ویزای تحصیلی می باشد. و همانگونه که از نوع ویزا مشخص است به افرادی تعلق می گیرد که به منظور ادامه تحصیل به انگلیس سفر می کنند.

ویزای تحصیلی در انگلیس خود به سه دسته تقسیم می شود :

  • ویزای دانش اموزی
  • ویزای دانشجویی
  • ویزای تحصیلی کوتاه مدت

ویزای دانش اموزی : این نوع ویزای انگلیس مخصوص تحصیل دانش اموزان 4 تا 17 سال می باشد و دارندگان این نوع ویزا امکان تحصیل در مقطع پیش دبستانی تا پایان دبیرستان را دارا هستند

ویزای دانشجویی :این نوع ویزا مخصوص دانشجویان می باشد و به دانشجویانی که از دانشگاه های انگلیس دعوت نامه دریافته کرده اند امکان پذیر می باشد. این نوع ویزا برای ادامه تحصیل در کلیه رده های دانشگاهی و کالج ها می باشد.

ویزای تحصیلی کوتاه مدت : این نوع ویزای تحصیلی مخصوص دوره های کوتاه مدت کالج هاست و یا یادگیری زبان انگلیسی در خود کشور انگلیس. اعتبار این ویزاها حداکثر یک سال است و شخص دریافت کننده ویزا می بایست قبل از تمام شدن مدت ویزا ، کشور انگلیس را ترک کند.

مهمترین نکته و شاید ارزشمندترین نکته در رابطه با ویزای تحصیلی این قضیه باشد که افراد پس از اتمام دوره های تحصیلی و اخذ مدرک از این دانشگاه ها می توانند می توانند در مهلت قانونی ویزای خود نسبت به دریافت ویزای کار اقدام کنند و برای کار در این کشور به اقامت خود در انگلیس ادامه بدهند.

مهمترین نکته و شاید ارزشمندترین نکته در رابطه با ویزای تحصیلی این قضیه باشد که افراد پس از اتمام دوره های تحصیلی و اخذ مدرک از این دانشگاه ها می توانند می توانند در مهلت قانونی ویزای خود نسبت به دریافت ویزای کار اقدام کنند و برای کار در این کشور به اقامت خود در انگلیس ادامه بدهند.

ویزای خانوادگی برای سفر به انگلیس

اخرین روش جهت اخذ ویزای انگلیس ، ویزای خانوادگی می باشد. این برای کسانی امکان پذیر می باشد که خارج از قاره اروپا زندگی می کنند و قصد دارند به خانواده خود در انگلیس ملحق شوند و حداقل 6 ماه اقامت داشته باشند. البته در شرایطی خاصی به این افراد اقامت دائم هم داده می شود.

 

 

ویزای خانوادگی انگلستان
ویزای خانوادگی انگلستان

 

ویزای خانوادگی انگلیسی به چندین مدل می باشد که شما با توجه به شرایط خودتان می توانید از انها استفاده کنید :

  • ویزای ازدواج : این ویزا به کسانی تعلق می گیرد که قصد ازدواج دارند و به همسر یا شوهر خود در انگلیس می پیوندند.
  • پدر و مادری که قصد دارند به دیدن فرزندانشان بروند.
  • والدینی که دعوت نامه برای فرزندانشان ارسال می کنند.
  • یکی از افراد خانواده قصد حمایت و پشتیبانی شما را داشته باشد. در این مورد به خصوص این فرد می بایست شهروند انگلیس باشد یا اقامت دائم این کشور را داشته باشد.

البته برای دریافت ویزای خانوادگی علاوه بر مواردی که بالا ذکر شد نیاز به یک سری شرایط دیگر می باشد که این موارد را به صورت خلاصه وار در زیر عنوان می کنیم.

  • - هیچگونه سابقه قضایی و کیفری چه در داخل انگلیس و چه در خارج از ان نداشته باشد.
  • - شخص دعوت کننده و همچنین خانواده شما محل و مکان مناسبی برای زندگی در انگلیس داشته باشند.
  • - حداقل 18 سال سن داشته باشد.
  • - درست بودن ارتباط خانوادگی قابلیت راستی ازمایی داشته باشد.
  • - این موضوع را ثابت کنید که بعد از اخذ ویزای خانوادگی انگلیس با خانواده و یا همسرتان زندگی خواهید کرد.

اقامت در انگلستان اگر قصد شما از سفر به انگلیس اقامت دائم در این کشور می باشد می بایست توضیحاتی در این رابطه به شما ارائه شود. افرادی می توانند برای اقامت در انگلیس اقدام کنند که مدت زمان مشخصی که بین 2 تا 5 سال است در انگلیس زندگی کرده باشند در این صورت شما می توانید برای اقامت در انگلیس اقدام کنید البته ویزای حاضر شما می بایست یکی از انوا ویزاهایی باشد که در زیر اورده ایم :

افرادی که در انگلستان مشغول به کار هستند. این افراد زمانی می توانند برای اقامت اقدام کنند که که یا در انگلیس سرمایه گذاری کرده باشند و یا در شغلی در انگلیس فعالیت داشته باشند ، در مدت زمان مشخصی که بین 3 تا 5 سال می باشد.

زوج ها و اعضای خانواده که به مدت زمان مشخصی در انگلیس اقامت داشته اند. این افراد به سبب اینکه یکی از اعضای خانواده یا همسر انها اقامت دائم انگلیس را داشته یا شهروند انگلیس می باشند مجاز به ارائه درخواست اقامت در انگلیس هستند.

پناهنده ها

سرمایه گذاری

ویزای سرمایه گذاری انگلستان , دولت انگلستان این نوع ویزای اقامت را برای کسانی در نطر گرفته است که از لحاظ مالی قوی باشند و اعطای این ویزا به نحوه زیر می باشد.

اشخاص می بایست معادل یک میلیون پوند نقدینگی در کشور خود داشته باشند و در این زمان انها می توانند با انتقال این پول به خاک انگلیس اقامت 5 ساله انگلیس را دریافت کنند.

در نهایت صداقت حرف اول را میزند , برای اطلاع از هرگونه خبر در باره ویزای انگلستان و برای اثبات صحت صحبت های ما به آدرس رسمی سفارت انگلستان مراجعه کنید

مشاوره رایگان 021 - 66439711

مجموع رتبه (4)

3.5 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0

    کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

    بارگذاری نظرات قدیمی تر
    • مهمان - ساناز موسی وند

      ممنون بابت راهنمایی سرکار خانم رضایی ک بسیار شفاف و مفید بود

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • دارای رتبه 5 از 5 ستاره

      سلام
      وقتتون بخیر
      ممنونم

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - Chris

      http://www.thewhole9.com/martad18pl The Easy White Pro is just that. Its easy to use. There isnt any messy gels or complicated directions. Everything is included along with kit. There is 35% Carbamide peroxide in this method. This means your teeth in order to up to 5 shades gleaming.

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - Fahimeh Mousavi

      دارای رتبه 2.5 از 5 ستاره

      با سلام و احترام
      دریافت دعوتنامه نامه پزشکی برای انجام ادامه درمان در کشور انگلیس به چه نوع ويزايي مورد نیاز است؟
      با تشکر

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - امیر

      سلام ، من کارشناسی الکترونیک دارم و برای ادامه تحصیل میخواهم‌ به انگلستان مهاجرت کنم. فقط نمیدونم هزینه تحصیل در دانشگاه های انگلستان چقدر هست؟
      ممنون میشم داهنماییم کنید

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • سلام و درود بسیار جامع و کامل بود
      من مهندس کامپیوتر هستم با 7 سال سابقه کار بنظرتون برای کار اقدام کنم باشرایط موجود ؟؟؟

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - حسین

      با سلام و خسته نباشید
      ممنون میشم اگه در مورد هزینه ویزای تحصیلی( کارشناسی ارشد) برای انگلستان و مدارک لازم اطلاعات لازم را بدهید

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - Haniel

      دارای رتبه 0.5 از 5 ستاره

      من زنگ زدم با دوتا خانم حرف زدم اصلا عصاب نداشتن ، از مدیریتش خواهش میکنم صبح به صبح به کارمندانش گل گاو زبون بده بخورن .

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - مونا

      با سلام‌ من ویزای اسپوز ( تحت نظر همسر ) درخواست دادم حتی سفارت هم‌رفتم انگشت نگاری انجام دادم الان ۱۱ هفته منتظر ویزا هستم هنوز خبری نشده چطور باید پیگیری کنم

      دوست دارم0لینک کوتاه:
    • مهمان - هما

      سلام, شما در مورد ویزای بشر دوستانه انگلیس اطلاعاتی دارید ؟

    ایرلاین ها