• 021 - 22689288
  • 021 - 66439711
  • info@hanibal.ir
 

برای اخذ ویزای انگلستان اولین مرحله انتخاب نوع ویزا میباشد. از آنجا که انواع ویزای انگلستان بسیار گوناگون بوده و بر اساس نوع سفر و مدت زمان اقامت متفاوت است، همکاران ما شما را برای انتخاب درست نوع ویزا یاری خواهند کرد. همچنین میتوانید با مراجعه به سایت https://www.gov.uk/check-uk-visa از نوع ویزای خود مطلع شوید. پس از انتخاب نوع ویزا و تکمیل فرم مربوطه وقتی جهت انگشت نگاری و ارائه مدارک تعیین می گردد که متقاضی ویزا باید در روز تعیین شده همراه با مدارک ترجمه شده و فرم، برگه وقت و برگه واریز سفارت انگلیس به مرکز ویزای انتخاب شده مراجعه نماید.


حضور در سفارت انگلیس

حضور متقاضیان در سفارت انگلیس برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد. زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید. در صورتی که متقاضیان از مرکز ویزای تهران اقدام کنند، نتیجه ویزا پس از ۱۵ روز کاری توسط پست به آدرس پستی آنان ارسال خواهد شد. در صورتی که از طریق آنکارا و یا استانبول اقدام شود، متقاضی ملزم به دریافت برگه عبور میباشد و حتما باید۲  روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود و پس از آن برای پیکاپ پاسپورت اقدام کند.

 

خدمات فرم  و  وقتسفارت انگلستان
 
مسافرهمکار 
130 دلار + پرداختی سفارت

100 دلار + پرداختی سفارت

توریستی 6 ماهه

150 دلار + پرداختی سفارت120 دلار + پرداختی سفارتتوریستی 2 ساله 
200 دلار + پرداختی سفارت170 دلار + پرداختی سفارتتوریستی 5 ساله 
230 دلار + پرداختی سفارت200 دلار + پرداختی سفارتتوریستی 10 ساله
290 دلار + پرداختی سفارت260 دلار + پرداختی سفارتدانشجویی
160 دلار + پرداختی سفارت130 دلار + پرداختی سفارتآکادمیک
160 دلار + پرداختی سفارت130 دلار + پرداختی سفارتدوره زبان 
 


سرویس Priority : با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما به مدت ۵ روز کاری ( ۵ تا ۸ روز) صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ ۱۹۱ دلار آمریکا است باید به صورت نقدی در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

سرویس Super Priority : با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما ظرف ۲۴ ساعت صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ ۶۰۰ پونداست باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.

سرویس Passport Pass Back : هزینه این سرویس که مبلغ ۶۴ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود. با خرید این سرویس گذرنامه در همان روز انگشت نگاری به شما باز می گردد و می توانید به ایران برگردید. نتیجه ویزای شما پس از ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) صادر خواهد شد و سفارت به شما اطلاع خواهد داد تا به امارات بازگردید و گذر نامه خود را به سفارت تحویل دهید. پس از تحویل گذرنامه نتیجه ویزا طی ۳ روز به شما ارائه می شود. توجه داشته باشید که برای مرحله دوم به جای سفر دوباره به امارات می توانید از سرویس پیکاپ استفاده نمایید (توضیحات در بخش پیکاپ انگلیس در دبی).


پیکاپ ویزای انگلیس

حین اقدام ویزای انگلیس باید در نظر داشته باشید که گذرنامه شما ۱۵ روز کاری برای ویزاهای توریستی، دانشجویی و تجاری و ۱ تا ۳ ماه برای ویزاهای اقامتی در سفارت خواهد ماند. چنانچه از مرکز ویزای تهران اقدام کرده باشید، مدارک و گذرنامه شما پس از صدور نتیجه ویزا توسط پست به آدرس شما ارسال خواهد شد. اما اگر ازمراکز ویزای انگلیس در ترکیه یا امارات اقدام کرده باشید، میبایست پیکاپ پاسپورت انجام دهید.

 

نوع ویزامسافر
انگلیس در ابوظبی540 هزار تومان
انگلیس در دبی440 هزار تومان
انگلیس در آنکارا120 دلار
انگلیس در استانبول120 دلار
انگلیس در ایروان120 دلار
دوطرفه انگلیس APPEAL & PPS220 دلار
 
  • اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی
  • تکمیل شدۀ فرم فارسی درخواست وقت سفارت
  • در صورت داشتن دعوتنامه، اسکن دعوتنامه و مدارک اقامتی دعوت کننده

 

برای اطلاعات دقیق به سایت رسمی سفارت انگلستان مراجعه کنید

 سفارت بریتانیا در تهران

 اگر برای ویزای انگلیس از کشور امارات اقدام میکنید توجه داشته باشید امکان صدور برگه عبور در کشور امارات وجود ندارد لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می کنند باید تا زمان صدور نتیجه ویزا یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند یا به خرید خدماتی همچون PrioritySuper PriorityPassport Pass Back اقدام نمایند. جزییات این خدمات به شرح زیر میباشد:

 

1) اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌­های قبلی

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود.
ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.
داشتن دو صفحه سفید روبه‌روی هم
2) 6 قطعه عکس ۴/۵×۳/۵ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبه‌رو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با پاسپورت و ویزاهای قبلی یکی نباشد).

3) اصل و ترجمه شناسنامه به همراه کپی از کلیه صفحات آن.

4) اصل و ترجمه سند ازدواج.

5) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی (ارائه گردش حساب سه ماهه و گواهی تمکن با مانده یکسان الزامی است و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 20 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد).

حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر به زبان انگلیسی و تمکن.
گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده­‌های بانکی به همراه گردش سه ماهه سود به زبان انگلیسی همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است)
* باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000ريال باشد.

* علاوه بر حساب شخصی در صورت خویش‌فرما بودن ارائه گواهی تمکن و گردش 6 ماهه شرکت یا مرکز مربوطه به انگلیسی با مانده یکسان الزامی است.

* قابل ذکر است در گردش حساب‌ها مبلغ حقوق، دریافتی اجاره خانه و سودسپرده باید مشخص باشد.

* در مورد گردش حساب‌ شرکت‌ها نیز کلیه نقل و انتقالات وجوه در مورد خرید و فروش‌های شرکت باید مشخص باشد.

6) اصل و ترجمه سند مالکیت و در صورت اجاره دادن اصل و ترجمه اجاره‌نامه

7) اصل و ترجمه مدارک شغلی:

پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی و فیش حقوقی سه ماه آخر از محل کار، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی
* در صورتی که صاحب داروخانه، کلینیک و مراکز درمانی، آزمایشگاه و ... هستند، لیست بیمه برای سه ماه آخر کارمندان.
وکلا: پروانه وکالت
مشاغل دولتی: حکم کارگزینی یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق، سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و فیش حقوقی سه ماه آخر به همراه کارت پرسنلی
بازنشسته‌­ها: ارائه آخرین حکم بازنشستگی، ارائه فیش حقوقی سه ماه آخر و کارت بازنشستگی
مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع آن از جمله با حقوق یا بی حقوق از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق سه ماه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
در صورت خویش‌فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات و لیست بیمه کارمندان شرکت برای 6 ماه اخیر و برگ مالیاتی 3 سال آخر
معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر و نوع مرخصی به همراه فیش حقوقی سه ماهه آخر و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان
دانش آموزان و دانشجویان: اصل گواهی اشتغال به تحصیل و کارت دانشجویی
* جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامة اشتغال به تحصیل، ارائه اصل رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می­باشد.
8) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی والدین یا با یکی از آن‌ها سفر می کنند رضایتنامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد.

9) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم­‌های خانه­‌دار.

10) تکمیل فرم مشخصات فردی و فرم فارسی مربوط به انگلیس به صورت کامل و دقیق.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی است.
لازم به ذکر است با توجه به مدارک ارائه شده و نظر سفارت ممکن است مدارک دیگری از مسافر درخواست گردد که تهیه و ارائه آن‌ها جهت اخذ ویزا الزامی است.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت برگه عبور :

اصل شناسنامه، اصل کارت ملی، 4 قطعه عکس 4×6 (طبق شرایط اعلام شده در بند2)

 

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

نظر خود را اضافه کنید.

ارسال نظر به عنوان مهمان

0

    کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

    ایرلاین ها